Consulten

Alle consulten voor patiënten met een Nederlandse zorgverzekering worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Klik hier voor een overzicht 2024

Wijzigingen voor 2024 volgen, zodra bekend. 

Intakegesprek anderhalf uur
EUR 125 / USD 135 / AWG 250

Consult één uur
EUR 90 / USD 110 / AWG 180

Bespreken behandelplan
EUR 60 / USD 75 / AWG 120

Verzekeringen per land

Nederlandse zorgverzekeraar 

Na consult ontvang je een declaratie welke je kunt indienen om voor vergoeding in aanmerking te komen bij je zorgverzekeraar. 

Hier tref je een lijst van de NWP-beroepsvereniging voor 2023 van alle verzekeraars met volledige of gedeeltelijke vergoeding. In mijn praktijk geldt vergoeding voor zowel NA als HOM. 

Nederlandse verzekeraars 

Arubaanse zorgverzekeraar

Op dit moment vergoed de AZV geen consulten complementaire geneeskunde of complementaire zorg. Ik adviseer om een aanvraag te doen. 

Zorgverzekeraar overige landen

Ik adviseer om een aanvraag te doen. In sommige gevallen is er toch iets mogelijk. 

 

Apotheek

Woont je in Nederland dan ontvangt u voorgeschreven medicatie via de Natuurapotheek of Hahnemann apotheek, binnen vijf werkdagen op je adres. 

Van de apotheek ontvang je een factuur voor de kosten. Uiteraard geef ik deze voorafgaand aan je door zodat je niet voor onverwachtse kosten komt te staan. In Nederland geldt dat sommige zorgverzekeraars deze kosten, naast de consultkosten, idem vergoeden. 

Woon je elders dan ontvang je van mij een recept bij je behandelplan en kun je zelf zorgdragen voor het verkrijgen van de medicatie, uiteraard met mijn hulp indien nodig. 

Laboratoriumonderzoek

In Nederland verloopt dit via Gamedi, diagnostisch laboratorium. Preventief inzicht in de gezondheid, zorgt voor behandeling op maat. Soms heb je al uitslagen van onderzoeken via de huisarts. Deze kun je inbrengen tijdens je intakegesprek. 

Afmelding / annulering

Mocht een afspraak niet door kunnen gaan dan dient u dit 24 uur van te voren door te geven. Na die tijd worden consult kosten in rekening gebracht.

10 minuten kennismaking

Ik ontmoet je graag om te kijken wat ik voor je kan betekenen