Delen |

PRAKTIJK FONTAINE AMSTERDAM.

Natuurgeneeskunde | Counseling | Voeding | Lichaamsgericht werk | Homeopathie

Body work / Massage

Lichaamsgericht werk 

Lichaamsgericht werk is een mooie manier om (weer) contact te (leren) voelen met je eigen lichaam.  Emoties en pijnlijke ervaringen of gebeurtenissen geven vaak een verkramping. Ons lichaam heeft geheugen. Niet alleen op spierniveau maar ook op energetisch niveau. Het kan een verademing zijn om via het lichaamsgerichte werk dit stuk aan te raken en een plekje te geven. 

 

Tijdens een intake (natuurgeneeskunde) zal blijken of het verstandig is om lichaamsgericht werk onderdeel te maken van je behandelplan. Je behandeling komt dan voor vergoeding in aanmerking. 

 

Afspraak maken

 

Losse behandeling boeken? 

 

Dit kan bij Annemiek de Poel. Je kunt haar bereiken via 06 - 14551888 

 

"Tijdens mijn opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut ontwikkelde ik een passie voor lichaamswerk. Ik leerde door aanraking dat het lichaam veel verhalen kent. Elke cel heeft een geheugen en situaties die in de loop der tijd in het onbewuste zijn geraakt, kunnen door aanraking/massage weer bewust en dus zichtbaar worden. Dit kan veel  inzicht geven op bepaald ontwikkeld gedrag en op hoe we het leven in het nu ervaren.  Ook in het heden ontstaan klachten en beperkingen bijvoorbeeld door  houding , blessures of het te veel en te lang blootstaan aan stress. Deze klachten kunnen goed met massage behandeld worden.

Het genezend effect van aanraken werkt door op alle lagen van het lichaam en hierdoor wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd, de bloedsomloop verbeterd en afvalstoffen afgevoerd.  De diepe ontspanning die ontstaat is de basis voor het gezond  functioneren van lichaam en geest. Massage is  een prachtige manier om het lichaam zowel fysiek als emotioneel te stimuleren weer zijn eigen balans te vinden". 

Annemiek de Poel